Spændende semifinale i vente


Lørdag spiller Lemvig og Falcon den 2. semifinale, og efter den første kamp onsdag aften er alt muligt. Falcons sejr i Lemvig betyder, at favoritværdigheden er tippet over på deres side, men de to hold er meget lige, hvilket kampen onsdag også var et godt eksempel. I Lemviglejren forbereder man sig på at undvære Emily Hatch, efter hun blev skadet kort inde i første kamp. Om hun bliver klar til kamp er stadig usikkert, så man må forberede sig på alle muligheder. Det er en situation Lemvig har prøvet før, og pudsigt nok også mod Falcon i slutspillet. For to år siden blev Lemvig ramt af en skade til Rebecca Kielpinski inden kampene mod Falcon, men også dengang kæmpede vestjyderne flot trods tabet af en væsentlig profil. Desværre var det ikke nok til at komme videre, men serien gik i tre kampe, og det var lige til det sidste. Det vil naturligvis have stor betydning for Lemvig om Emily Hatch kan bidrage eller ej, men andre er klar til at tage det nødvendige ansvar, og intet er afgjort på forhånd.

I onsdagens kamp blev spillet meget fysisk, hvilket første til mange fejl og både Lemvigs Sarah Schicher og Falcons Jessica Fuller blev sendt på bænken med 5 fejl. De to hold var kampen igennem jævnbyrdige, men Falcon var set over hele kampen mere effektive på deres skud, hvilket var en del af forklaringen på deres sejr. Derfor skal Lemvig have bedre gang i flere skytter, og finde flere offensive trusler. Falcon vil formentlig i endnu højere grad forsøge at få bolden ind til Jessica Fuller, men forhåbentlig kan Lemvig igen få succes med at holde bolden fra hende.

Kan Lemvig holde fat i det gode forsvarsspil, og samtidig få mere gang i offensiven, så er det bestemt muligt at fremtvinge en 3. kamp. Falcon kan spille med mindre pres, og onsdagens sejr har uden tvivl givet selvtillid, så favoritværdigheden ligger nu hos dem. Men alt kan ske, når holdene tørner sammen lørdag kl. 13.30.