Lemvig alene på 1. pladsen


Med en forholdsvis nem sejr på 80-57 over Køge satte Lemvig sig alene på 1. pladsen i 1. Division, da både BK Amager og Falcon tabte lørdagens kampe.

Kampen mod Køge blev i størstedelen af tiden en ensidig oplevelse, hvor Lemvig totalt sad på kampen og kontrollerede spillet. Kun i kampens første minutter gav Køge lidt problemer, men allerede midt i første periode, begyndte Lemvig at udbygge en føring, som holdt til slut. Den hjemvendte, Morten Krummelbein, var en af de spillere, som var med til at vende kampen til hjemmeholdets fordel. Med godt omstillingsspil, hvor effektivt forsvar blev omsat til sikre point var han med til at sætte gang i Lemvig. Søren Flæng viste desuden god fightervilje, og satte sig fysisk igennem, hvilket Køge ikke havde noget modsvar til. Desuden sluttede Dominick Reid med at sætte 3 point på tavlen for Lemvig med en scoring fra midten på buzzeren. Dermed var Lemvig foran 24-11 efter 10 minutters spil.

Derefter sad Lemvig på kampen, og der blev på intet tidspunkt igen spænding i kampen. Køge manglede ganske enkelt fysik og effektivitet til at true Lemvig, og fra en pausestilling på 45-24 gik Lemvig til en føring på 71-34 før sidste periode. I de sidste 10 minutter af kampen fik Køge lidt bedre plads, da Lemvig slappede lidt mere af, men kampen var afgjort, og det fik ingen betydning, at Køge vandt sidste periode.

Hos Lemvig var det positivt at se så mange spillere byde ind. Fem spillere nåede 10 point eller mere, og alle tog ansvar og løste deres opgave og rolle. Det lover godt frem mod topkampen mod Falcon den 13. februar i vestjyskBANK Arena.

Lemvigs point: Søren Flæng 22p (13 reb), Mikkel Andersen 15p, Dominick Reid 13p, Mads Kristensen 10p, Morten Krummelbein 10p, Kalin Varbanov 8p, Ben Ireland 2p