Pokalfinale gav gode erfaringer


Lemvig Basket deltog søndag i sin første pokalfinale, og det blev en stor oplevelse for holdet, og en lærerig begivenhed for klubben. Mere end 100 tilskuere fulgte med til Forum Horsens for at bakke pigerne op, og de var med til at skabe en fantastisk stemning under kampen, og støttede fra start til slut.

Modstanderne fra SISU var på forhånd storfavorit, og deres styrke og rutine slog da også klart igennem, som kampen skred frem. Efter en god start, hvor Lemvig kom foran 6-0, overtog SISU styringen af kampen. Med stor effektivitet i spillet fik de allerede i slutningen af første periode opbygget et stort forspring, som de fastholdt kampen ud. Lemvig kom aldrig op på det niveau, som holdet har vist i ligaen, og det skyldes nok en kombination af godt spil fra SISU og påvirkningen af de mange ukendte indtryk omkring finalen. Ved halvleg er stillingen 20-48 til SISU, og Lemvig har det svært. Efter pausen kommer Lemvig bedre med, uden dog for alvor at finde topniveauet. Men de sidste to perioder tabes kun med 7 point, og flere spillere hos vestjyderne får sig spillet bedre ind i kampen. Særligt Sarah Schicher kommer i gang, men hæmmes også af sin 4. fejl.

SISU vinder fortjent kampen 45-80, og er for 3. gang i træk pokalmestre. Lemvig hentede mange brugbare erfaringer, der kan bygges videre på for både spillerne og klubben.

Lemvig Basket vil gerne takke de mange supportere, der tog med til Horsens, og for den opbakning de gav holdet dagen igennem.