Lemvig Basket fik sejr nr. 2


Der har ikke været meget medgang for Lemvig Basket i sæsonens start, men lørdag fik holdet kæmpet sig tilbage på sporet med en sejr på 76-64 mod SISU. Det var dog en sejr, der skulle kæmpes hårdt for, og SISU overgav sig på ingen måde uden kamp.

Selvom Lemvig kom godt fra start og fik en tidlig føring på omkring 5 point ved at udnytte et fysisk overtag, så var det SISU, som kom bedst ud af de første ti minutter. Med tålmodighed i spillet overtog gæsterne midt i første periode kontrollen over kampen. Fra 12-12 udbyggede SISU føringen gennem perioden sidste minutter. Lemvig manglede sammenhæng i det offensive og havde ikke midlerne i forsvaret til at stoppe Ciara Andrews, som var en konstant trussel. Mod slutningen af perioden trækker SISU med simple midler fra Lemvig, og kan gå til pause med en føring på 14-21.

Fra starten af anden periode følges holdene, og Lemvig misbruger for mange oplagte scoringsmuligheder. 3 point af Ivana Udovalieva bringer dog afstanden ned på 23-27, og kampen ser helt åben ud. Lemvig fortsætter dog med at smide for mange lette afleveringer og skudmuligheder væk, og det giver SISU mulighed for at bevare kontrollen over kampen. I periodens sidste minutter kæmper Lemvig sig dog tilbage og begrænser afstanden til 32-35.

I tredje periode vender spillet. En hurtig 3er mere af Ivana Udovalieva udligner stillingen, og et godt zoneforsvar sætter en stopper for SISUs angrebsspil. Det gode forsvar omsættes til point, og Lemvig er for alvor vågnet op. Kayla Bernsen bidrager med 6 point i træk, men samler også sin 4. fejl op. Alligevel giver det en føring på 47-37 til Lemvig og det gode spil fortsætter. Først i periodens slutningen slækker hjemmeholdet lidt på koncentrationen, men det giver stadig en føring på 60-44 inden sidste periode.

SISU kommer ud til de sidste ti minutter med god energi, og scorer perioden første seks point. Lemvig mangler som i kampens start effektivitet i angrebet og det får føringen til at skrumpe for hjemmeholdet. Midt i perioden er stillingen 62-55 og SISU har troen på at vende kampen til egen fordel. Hos Lemvig viser Ivana Udovalieva dog endnu en gang sine kvaliteter som skytte og to 3ere bringer føringen op på 70-60. Herefter bliver der ikke for alvor spænding om kampens udfald, og Lemvig kan glæde sig over sæsonens 2. sejr.

Lemvigs point: Ivana Udovalieva 19p, Kayla Bernsen 19p (11 reb), Erin Mcdonnell 16p, Megi Kolyandrova 12p, Sarah DeShone 10p,

SISUs point: Ciara Andrews 28p, Jazmine Redmon 12p, Sille Balling 10p, Cirkeline Rimdal 6p, Alberte Nielsen 6p og Helene Dalsgaard 2p