Slut ferien af med en god sportsoplevelse


Lemvig Basket giver mulighed for at slutte efterårsferien af med en god oplevelse, når der lørdag er tre spændende kamp i Vestjysk Bank Arena. Dagens højdepunkt er kampen i Dameligaen mod Stevnsgade Superwomen. Der er altid garanti for spænding og intensitet, når klubben fra stenbroen i København besøger Vestjylland. De to klubber har skabt tradition for at presse hinanden til det yderste, hvilket blandt kunne ses i sidste sæons pokalfinale. Kampen er også et opgør mellem sidste sæsons sølv- og bronzevindere i Dameligaen. Igen i år har begge hold ambitioner om at være med i medaljekampen, men ingen af holdene har for alvor fundet storspillet frem endnu. Derfor vil der blive kæmpet for hvert eneste point i kampen for sejr. Vi håber der igen vil være god opbakning til pigerne lørdag kl. 14.30.

Allerede kl. 12.30 bliver der varmet op til damekampen, når 3. Division Herrer tager i mod Aalborg Basket 2005. Det er en spændende modstander, som ganske vist er kommet skidt fra start med sæsonen. Hvis vi skal hente sejr nummer 4 i 3. Division så kræver det en koncentreret indsats, hvor alle kæmper for hver eneste bold. Vi håber at hente endnu en sejr til herrerne og sætte lørdagen godt i gang.

Dagen sluttes med kampen mod Viby Basket i 1. Division Damer. Efter et knebent nederlag i sidste uge mod Skovbakken går vi efter at komme tilbage på sejrssporet. Også denne gang er der mulighed for at gense flere tidligere Lemvigspillere hos modstanderne. Karina Weiland Pedersen har været en af hovedkræfterne i sammensætningen af det nye Vibyhold. Hun har desuden sin søster Pernille Weiland Pedersen og søstrene Helene og Kristina Henriksen med på holdet. Vi håber på en god afslutning på lørdagen med en sejr over Viby.