Kom til topsport i Vestjysk Bank Arena


Det er sport på topniveau der bydes på, når Lemvig Basket i sæsonens første hjemmekamp tager i mod de forsvarende mestre fra Virum Go Dream. Kampen er et opgør mellem sidste sæsons guld- og bronzevindere i Dameligaen, og der er grund til at forvente en både tæt og intens kamp. Begge hold har foretaget flere ændringer i truppen op til denne sæson, og det kan påvirke kvaliteten her tidligt på sæsonen. Men det er spillere på højt niveau, som er kommet til så der skal nok blive vist både godt spil og masser af vilje til sejr.

Hos Lemvig bliver der hjemmebane-debut til hele 6 spillere. Amerikanerne Sarah DeShone, Erin McDonnell og Kayla Bernsen bliver suppleret af danske Gloria Gardner og de bularske tvillinger Ani og Megi Kolyandrova. De passer alle ind i den spillestil som Lemvig ønsker at praktisere med højt tempo, mange point og høj intensitet. Tilbage fra sidste sæson er Ivana Udovalieva, Okako Adika, Reka Fejes, Medina Dedic og Oto Adika. TIlsammen giver det et slagkraftigt hold, som vi igen i år håber at have med i toppen af Dameligaen. Efter fire bronzemedlajer på fem år, vil vi meget gerne tage et skridt op.

Lige nu er der dog mest fokus på det spillemæssige og med en lang sæson foran os er det ikke nu det afgøres, hvem der ender i finalerne. Alligevel gå vi naturligvis efter at besejre Virum Go Dream, som i år blandt andet har fået tilgang af Gillian Abshire, som vi havde glæde af i sidste sæson. Virum er et spændende hold, som lidt overraskende løb med DM-titlen sidste år. Det sætter naturligvis holdet under et andet forventningespres end for et år siden, men de bør have rutinen til at håndtere det.

I første runde af Dameligaen løb vi ind i et nederlag på udebane mod BK Amager. Nu går vi efter sæsonens første sejr, når vi tager mod Virum Go Dream, som ikke var i kamp i første runde.

Ud over en masse spændende basket i Vestjysk Bank Arena lørdag eftermiddag, så har du også mulighed for at se de nyeste modeller fra Toyota ved hallen lørdag over middag. Vi håber at mange vil komme i hallen og bakke pigerne op.