Ungdomstrænerne er klar


Hen over sommeren har Lemvig Basket arbejdet på at sammensætte det bedste team af trænere til ungdomsholdene, og klubben er meget tilfreds med de løsninger, der er fundet. Der kan komme justeringer, når sæsonen er startet, og der er mere overblik over antallet af spillere og hold. Der er også enkelte hold, hvor det vil være godt med en ekstra træner. De sidste brikker skal nok falde på plads i den kommende tid, foreløbig er Lemvig Basket glade for at præsentere følgende trænere til ungdomsholdene:

U12/U14 Drenge skal trænes af Rasmus Kristensen, Victor Christensen og Gloria Gardner. Bliver der spillere nok, deles holdet i to, så U12 og U14 træner hver for sig i hallen, men på samme tidspunkt. I sidste sæson var der god tilgang af spillere til holdet, og forhåbentlig har mange lyst til at være med igen, ligesom nye naturligvis er meget velkomne.

U12 Piger skal trænes af Anna Jakobsen, Magnus Hansen og Jonas Jakobsen. Som det eneste hold i Lemvig Basket skal U12 Pigerne træne på Lemtorpskolen en gang om ugen. Holdet var i sidste sæson nystartet, og Lemvig Basket håber, at mange piger har lyst til at være med og have det sjovt med hinanden.

U14 / U16 Piger skal trænes af Sarah DeShone og Mette Jensen. Her er plads til både øvede og begyndere. Holdet har været i gang et par år, og der kommer heldigvis stadig nye til. Så alle der har lyst er meget velkomne til at komme.

U16 Drenge skal trænes at Kayla Bernsen og Michelle Tatt. Holdet er en god blanding af spillere, som har været med flere år, og nye spillere som har opdaget, hvor sjovt det er at spille basket. Det er aldrig for sent at starte til basket, så alle som har lyst til nye udfordringer med et sjovt boldspil skal bare møde op til træning.

Lemvig Basket håber, at rigtig mange børn og unge har lyst til at spille basket. Der er plads til alle, der har lyst, uanset om man har spillet før eller ej. Basketball er et spil, som det aldrig er for sent at lære. Samtidig er det en sport, hvor fællesskab, god fysisk udvikling og sportslige udfordringer går op i en højere enhed. Lemvig Basket vil gerne være en klub for alle. Der er plads til både piger og drenge, og klubben lægger vægt på at skabe gode oplevelser og et godt fællesskab.