Dame-/pigebasket for alle i Lemvig Basket


Det har stor betydning for Lemvig Basket, at have udfordringer og tilbud til alle, der har lyst til at spille basket. På damesiden betyder det, at der i den kommende sæson bliver gjort en særlig indsats for at have hold i både Dameligaen og 2. Division Damer. Holdet i 2. Division skal både være for de spillere, som blot gerne vil træne 1 – 2 gange om ugen og for unge spillere, der vil udvikle sig frem mod at spille i Dameligaen. Det betyder, at der både vil være fokus på et godt socialt samvær og på sportslig udvikling i disse træninger. Holdet i 2. Division skal også være med til at bygge bro til ungdomsholdene, hvor de ældste ungdomsspillere kan få en ekstra udfordring og en glidende overgang til seniorbasket.

På ungdomssiden vil Lemvig Basket forsøge at få hold for piger i så mange aldersgrupper som muligt. Fra sæsonstarten i august startes der ud med to hold, som så løbende kan deles i flere, hvis antallet af spillere tillader det. I første omgang bliver der tale om en gruppe for 8-12 årige og en for 13-16 årige.

Lemvig Basket har et stort ønske om at have et sjovt og udfordrende basket-tilbud til alle piger. Der skal være plads til sjov, til fællesskab og til sportslig udvikling. Målet er at rumme både ungdom og senior - bredde og elite, så der i fremtiden både er hold i Dameligaen med et tydeligt præg af lokale spillere og hold i 2. Division hvor unge spillere kan udvikle sig, og andre kan spille med, fordi de nyder at spille basketball i det omfang de har tid til det.

I den seneste sæson var der en positiv interesse for at spille basket i Lemvig. Den interesse bliver der arbejdet hårdt på at styrke endnu mere, og Lemvig Basket håber, at der bliver taget godt imod de tilbud, vi har til alle piger, som har lyst til at spille basketball.