Forberedelser til sæsonen 16/17


Gennem foråret og den tidlige sommer er der blevet arbejdet på at forberede sæsonen 16/17 i Lemvig Basket. Der vil ske mange spændende ting i den nye sæson, og vi glæder os til at starte op igen efter sommerferien. Alt det gode fra sidste sæson vil vi forsøge at bygge videre på fremover, og de nye tiltag som sættes i gang håber vi kun vil gøre det endnu med at spille basketball i Lemvig Basket.

I løbet af sommeren og i forbindelse med starten på den nye sæson vil der komme flere informationer om aktiviteterne. Allerede nu er træningstiderne lagt på hjemmesiden, og vi arbejder du på at få kabalen til at gå op med trænere.

For ungdomsholdene vil vi i 16/17 forsøge at lave mange sjove og spændende aktiviteter. Det kan blive deltagelse i stævner, forskellige hyggelige arrangementer udenfor træningen og andre oplevelser med basketball og et godt socialt liv. Der er plads til alle, så vi håber, at mange vil være med igen efter ferien.

Limfjords-Cuppen vil naturligvis igen blive et af sæsonens højdepunkter for alle i Lemvig Basket. De første tilmeldinger til stævnet er allerede kommet, og hjemmesiden for stævnet er opdateret, så vi er klar til at tage fat på stævne nummer 26.

For dame senior bliver der næste sæson hold i både Dameligaen og 2. Division. Vi vil snart præsentere spillerne omkring Dameligaholdet, og vi glæder os til en ny spændende sæson med damebasket på top-niveau i Lemvig. Men vi er også meget glade for igen at få et hold med i 2. Division og dermed have et tilbud til både de unge spillere, som skal udvikle sig frem til dameligaen, og de som gerne vil spille basket en gang eller to om ugen, fordi det er sjovt. Vi har et stort ønske om at skabe de bedste muligheder for alle piger og kvinder, som har lyst til at spille basket.

Sæsonen 16/17 bliver en genstart for vores herrer. Der bliver mere fokus på udvikling end resultater, og forhåbentlig er de unge spillere klar til at være med. Vi spiller ikke i 1. Division i den kommende sæson, men glæder os til nye udfordringer og fokus på de unge spillere. 

Som sagt vil vi i den kommende tid præsentere både spillere, trænere og mere information om den kommende sæson. Vi glæder os til at se alle spillere, forældre og andre som vil bakke op om Lemvig Basket efter ferien. Det bliver en spændende og sjov sæson, som venter på os, så vi håber at se mange i hallen.

God sommer til jer alle - og på gensyn i august.