Optakt til lørdagens hjemmekampe


På lørdag går det løs igen med topbasket i VestjyskBank Arena. I Dameligaen glæder vi os til at byde velkomment til de forsvarende mestre fra Hørsholm 79ers. Det er en af de mest traditionsrige klubber i dansk basket, som kommer på besøg, og det bliver en stor udfordring for vores damer. Heldigvis kan vi gå ind til kampen med selvtillid, to sejre i dameligaen og senest en sejr i pokalturneringen er klart en godkendt start på sæsonen. Så selvom det blev til et enderlag ude mod SISU for en uge siden, så er optimismen i top inden lørdagens kamp. Hørsholm vil stille op med et homogent og velorganiseret hold, og det er derfor vigtigt, at vi selv spiller disciplieret og koncentreret gennem hele kampen i begge ender af banen. Vi tror på en hjemmesejr, men Hørsholm har ofte givet os problemer på eget gulv, så det bliver ikke nogen nem opgave at få sejren.

I 1. Division Herrer får vi senere lørdag besøg af Virum. Vi håber, at vores herrer kan fortsætte det gode spil fra sidste hjemmekamp, hvor det lykkedes at udfordre Aalborg helt til det sidste. Desværre har flere skader præget forberedelserne, men hvis vi kan udnytte kollektivet bedre, så kan det kompensere for en del af ulemperne ved skader. Virum har de seneste år været en del af toppen i 1. Division, men holdet har ikke helt samme styrke som tidligere, og er her tidligt i sæsonen placeret lige under midten i tabellen med en enkelt sejr. Lørdagens kamp kan godt blive et tæt opgør. De to hold ser ud til at stå godt til hinanden, og begge hold har endnu ikke vist det fulde potentiale.

Lemvig Basket håber, at mange vil finde vej til hallen lørdadg eftermiddag, hvor damerne sætter dagen igang kl. 13.30 og herrerne følger op kl. 15.45.