Lemvig får norsk besøg


Som et nyt tiltag i denne sæson for holdene i Dameligaen er der skabe en liga i samarbejde med klubberne i Norge. Ligaen hedder Dansk-Norsk Dameliga, og i den kommende weekend er Lemvig Basket vært for to kampe i denne liga.

Dansk-Norsk Dameliga er bygget op således at første halvdel af kampene i den danske Dameliga tæller med i begge turneringer. Derudover deltager to norske hold, som kommer til Danmark 4 gange for at møde de 7 hold i Dameligaen. De norske hold består af de bedste spillere fra henholdsvis Bergen (Norge Vest) og Oslo (Norge Øst).

I den kommende weekend spiller Lemvig Basket de to kampe mod holdene fra Norge. Lørdag kommer Norge Øst på besøg kl. 16.00 og søndag er det Norge Vest som er klar kl. 12.00. På vestholdet forventer vi blandt andet at se Tina Nesse, som i sidste sæson spillede i Lemvig.

Med den gode start på sæsonen i Dameligaen er Lemvig Basket også godt med fremme i Dansk-Norsk Dameliga. Inden weekendens kampe er vi på en delt 1. plads sammen med Stevnsgade, som dog er bedst indbyrdes. De norske hold har haft en vanskelig start i den nye liga, og begge har tabt de første to kampe.

Vi håber, mange vil komme i hallen lørddag og søndag for at følge dette nye tiltag og se vores damer prøve kræfter med de to nye hold.