Sikker sejr til Lemvig Baskets i første hjemmekamp i Dameligaen


Lørdag tog Lemvig Basket i mod Falcon BMS i årets første hjemmekamp i Vestjysk Bank Arena. 

Hjemmeholdet var igen uden Ivana Udovalieva, der stadig ikke var helt klar efter den flænge i hovedbunden hun pådrog sig i kampen mod Stevnsgade. Hjemmepublikummet var spændte på at se de spillere på holdet og de blev ikke skuffet.

Begge hold kom lige fra sejre mod Aabyhøj og gik derved indtil kampen med en sejr og et nederlag hver.

Første quarter startede med to point fra Falcon BMS’ Sarah Mortensen, hvilket var den eneste gang udeholdet var foran i kampen. Lemvig svarede hurtigt igen med en 3’er fra Helle Kristiansen hvorefter vestjyderne stille og roligt udbyggede en føring som efter de første ti minutter lød 22-10.

Anden quarter startede som første sluttede med Lemvig hold, som ved at presse bolden hurtigt fremad øgede afstanden til Falcon BMS. Efter de første 20 spilleminutter havde alle spillerne i protokollen fået spilletid og tavlen vidste 46-28. Topscorerne ved pausen var for Lemvig Joanna Miller med 12 point og for gæsterne var det Sarah Mortensen med 16 point.

I anden halvleg kom gæsterne lidt bedre med men de formåede dog ikke at gøre Lemvigs føring mindre. Lemvig vandt tredje quarter 23-18 til stillingen 69-46.

Fjerde quarter gav mere spilletid til de spillere på begge hold som ikke havde set mange minutter hidtil i kampen.  Lemvig vandt også kampens quarter med cifrene 15-11 og slutresultatet lyder 84-57.

De næste opgaver for Lemvig er pokalkampen torsdag aften kl. 18.30 i Virum Hallen mod Virums 1. divisionshold og derefter to udekamp. Den 28. oktober på Amager og den 1. november går turen til Nordsjælland hvor holdet gæster Hørsholm 79ers.

Topscorer for Lemvig Basket: Natalie Day 23 point (18 reb.), Joanna Miller 19 point og Helle Kristiansen 16 point.

Topscorer for Falcon BMS: Sarah Mortensen 26 point og Elisabeth Hansen 23 point.