Basketskole i efterårsferien


Lemvig Basket afholder i efterårsferien Basketskole for alle i alderen 8 til 15 år der har lyst til at være med. Aktiviteterne forgår mandag, tirsdag og onsdag kl. 10.00 til 14.00 i Multihallen i Lemvig Idrætscenter. Det er gratis at være med, og man kan møde op og være med til så meget, man har tid og lyst til. Man kan altså komme, når det passer ind i de andre ferieplaner man kunne ha´.


Basket skolen er både for nye spillere, som gerne vil prøve, om basket er noget for dem, og for spillere der er allerede er medlem i Lemvig Basket. Forhåbentlig vil der komme rigtig mange spillere, som ikke har prøvet basket før, og på denne måde kan finde ud af, om det er noget for dem.


Det bliver Rafael Silva der bliver head coach på Basketskolen. Han får hver dag hjælp af andre danske og udenlandske trænere fra Lemvig Basket.
Med dette tilbud kan mange børn i Lemvig Kommune få en gratis ferieoplevelse med masser af sjov og udfordring. SFOerne i Nørlem og på Christinelyst er også inviteret, så forhåbentlig kigger mange forbi hallen.