Lemvig starter ligasæson i Åbyhøj


Onsdag aften tager Lemvig Basket fat på ligasæsonen med udekampen mod Åbyhøj. Det er en gentagelse af sidste sæsons sæsondebut, og for præcist et år siden kunne de grønne trække sig sejrsrig ud af opgøret. Det vil Lemvig gerne undgå sker igen, og to sejre i træningskampe mod netop Åbyhøj har givet håb om point til tabellen allerede i første kamp. Men Lemvig skal være fuldt koncentreret for at få sejren, for Åbyhøj er på mange måder et uforudsigeligt hold, som kan slå alle i ligaen, hvis deres aggressive forsvar og tempofyldte angreb går op i en højere enhed gennem en hel kamp.


Lemvig har fået licenserne på plads til alle spillere, mens Åbyhøj stadig venter på at få de sidste detaljer på plads for Kelly Meredith, men mon ikke det sker inden onsdag aften. Den store profil hos Åbyhøj er igen i år unge Maria Jespersen, som er en af ligaens største talenter. Hun får i denne sæson god støtte af islandske Ingibjørg Jakobsdottir, som i træningskampene har vist sig som en gevinst for de grønne.


Hos Lemvig vil der blive debut til både Mallory Moore og Sarah Schicher, som begge vil være med til at give holdet et fysisk overtag i forhold til Åbyhøj. De to har erstattet Berit Schelde og Jessica Kielpinski, og de går mere eller mindre ind på samme positioner. Lemvig er desuden blevet styrket af hjemvendte Karina W. Pedersen. Til kampen i Åbyhøj må Lemvig undvære Kristina Lund som er på studietur, og både Nanna Hansen og Louise W. Pedersen er ude med skader.