Lemvig vandt efter 2xOT


Lemvig vandt lørdag en dramatisk kamp mod Solrød, som først blev afgjort efter to ekstra perioder. Kampen kunne flere gange tippe til begge sider, men i slutsekunderne af den anden ekstra periode faldt marginalerne ud til hjemmeholdets fordel og Lemvig kunne juble over en sejr på 107-105.

Kampen igennem kæmpede de to hold intenst med hver deres våben. Solrød skruede mest muligt op for tempoet og satsede på fast breaks eller skud fra distancen. Det havde de langt hen ad vejen stor succes med, hvilket hele 20 scoringer på 3ere vidner godt om. Lemvig forsøgte i stedet at spille med større variation i spillet, hvor man både forsøgte at udnytte den fysiske fordel under kurven og skudtruslerne fra bl.a. Dominick Reid og Mikkel Andersen. Til sidst var det netop kombination af flere trusler, som gav sejren.

Det var sjælendt at afstanden mellem de to hold blev mere end 5 point, og når det skete var det kortvarigt. Sidst holdene mødte hinanden var det blot et enkelt point, der skilte dem ad, så det var forventet at kampen igen ville blive tæt, og det blev til fulde opfyldt.

Efter den ordinære spilletid var stillingen 80-80, et resultat som Lemvig kunne glæde sig mest over eftersom Søren Flæng udlignede på en flot 3ere med blot 13 sekunder tilbage af kampen. I den efterfølgende ekstra periode kommer Solrød på 83-87 inden Lemvig kæmper sig tilbage. Med 50 sekunder tilbage scorer Mikkel Andersen en 3er til 89-87, men blot 10 sekunder senere svarer Solrød igen med endnu en 3er. Med 2 sekunder igen er det igen Mikkel Andersen, de er på spil for hjemmeholdet og Solrød laver en fejl på ham som giver tre straffe. De to udnyttes og føringen skifter igen, men Solrød slår tilbage med endnu en 3er til stillingen 93-91 med blot 14 sekunder igen. Dominick Reid tager efterfølgende initiativ og Solrød fejler også ham. De to straffe udnyttes til stillingen 93-93 og der skal endnu en ekstra periode til.

Solrød starter igen bedst og får en føring på 95-99, men som i den første ekstra periode kommer Lemvig tilbage og udligner til 99-99 midt i perioden. Herefter skifter føringen stort set fra angreb til angreb. Med 10 sekunder tilbage scorer Søren Flæng til 106-104, men Solrød giver ikke op. Gæsterne tildeles med 3,7 sekunder tilbage to straffe, men misbruger det ene til 106-105. Efterfølgende laves der fejl på Dominick Reid, som ligeledes udnytter et ud af to straffe til slutresultatet 107-105. Solrød har kampens sidste skud, men misbruger til stor jubel for spillere og tilskuere fra Lemvig.

Med resultatet bytter de to hold plads i tabellen, så Lemvig nu er tilbage i top-4 inden de sidste tre kampe i grundspillet.

Lemvigs point: Søren Flæng 33p (15 reb), Dominick Reid 32p, Mikkel Andersen 19p, Oscar Fuglsang 12p, Kalin Varbanov 6p, Morten Krummelbein 5p