Sikker sejr til Lemvig


Der var ikke meget spænding i kampen mellem Lemvig og ALBA i 1. Division Herrer lørdag eftermiddag. Lemvig vandt 100-58 efter en kamp, hvor ALBA ikke have meget at byde på, og Lemvig kunne styre spillet fra start til slut og få alle spillere i kamp.

Søren Flæng kick-startede Lemvig med tre 3ere i kampens start, og selvom ALBA de første minutter begrænsede afstanden til Lemvig, så stod det hurtigt klart at Lemvig ville vinde denne kamp. Hjemmeholdet scorede gang på gang, og efter de første 10 minutter stod der 43-14 på tavlen.

Føringen blev udbygget gennem anden periode selvom hastigheden i scoringerne gik noget ned. Lemvig udnyttede muligheden til at få alle spillere i gang, hvilket lykkedes fint. Med stillingen 68-24 ved halvleg, var der ikke stor grund til bekymring hos hjemmeholdet.

ALBA lignede på ingen måde et hold, der troede på come back efter pausen, og der blev da heller ikke tale om ny spænding i kampen. Lemvig fortsatte med at udbygge afstanden og inden de sidste 10 minutter var stillingen 82-36.

Det var naturligt nok, at pusten gik lidt ud af kampen, så sidste periode skulle blot overstås for begge hold. Slutstillingen på 100-58 fortæller meget godt om forskellen på de to hold i kampen. Det blev derfor naturligvis ikke nogen stor basketoplevelse, men spillemæssigt kunne Lemvig bruge den som forberedelse til onsdagens vanskelige kamp mod Aarhus BF.

Lemvigs point: Søren Flæng 23p, Dominick Reid 20p, Nithithilan Muralithas 16p, Oskar Fuglsang 16p, Morten Krummelbein 10p, Kalin Varbanov 5p, Thomas Bjørklund 5p, Ivan Clausen 3p, Kristoffer Kjær 2p