Virum stadig ubesejret i 1. Division


Søren Flæng måtte endnu en gang sidde udenfor og se sine holdkammerater kæmpe for sejren, men der blev kæmpet forgæves lørdag eftermiddag da Virum vandt 53-94 i Lemvig.

De første 10 minutter af kampen gav dog anledning til en smule optimisme hos hjemmeholdet, der spillede godt op mod topholdet. Ingen af holdene fik for alvor et overtag i spillet, så gennem det meste af perioden blev der udvekslet pointMidt i perioden har Lemvig en lille føring på 13-10. Virum slutter dog perioden bedst og kommer på 16-16, og kun en 3er på buzzeren af Dominick Reid giver Lemvig en føring på 19-16.

I anden periode begynder Virum at få mere greb om spillet. Et højt tempo giver dem initiativet i kampen og et aggressivt forsvar giver flere gange nemme point. Efter fem minutter har gæsterne opbygget en føring på 23-35 og selvom Lemvig kæmper sig med igen, så får man aldrig for alvor kontakt igen og Virum kan holde pause med en føring på 31-46.

I de to sidste perioder udbygger Virum støt sin føring. Ingen af holdene spiller rigtig godt, og mange afbrydelser i spillet ødelægger flowet. Virum kan med sin føring tage det mest med ro, og de fortsætter med et højt tempo kampen ud. Lemvig forsøger at få spillet i gang, men tingene vil ikke for alvor lykkes for hjemmeholdet, og det er tydeligt, at de unge spillere har det svært mod, gæsterne som spiller med stor selvtillid.

Virum vinder fortjent og kunne endnu en gang rejse hjem fra Lemvig med en sejr. Det er uden tvivl det Sjællandske hold i 1. Division Herrer, som de senere år har vundet flest kampe i Lemvig!

Lemvigs point: Dominick Reid 24p, Mikkel Andersen 11p, Oskar Fuglsang 11p, Nithithilan Muralithas 4p, Ivan Clausen 2p og Zoran Marinov 1p