Ugens kampe - 1. Division Herrer


Sidste uge bød på flere små overraskelser i 1. Division Herrer, som betyder at tabellen er strakt godt ud og flere klubber nemt kan flytte sig op og ned i tabellen allerede i den kommende weekend.

Runden sættes i gang af Glostrup og Solrød. Oprykkerne fra Solrød er stille og roligt ved at spille sig op i rækken og sidste uges sejr mod Lemvig med 1 point har sikkert givet endnu et skub i den rigtige retning. Glostrup fik også en god sejr i sidste uge, da de hjemme vandt over Aarhus BF. Det er altså to hold med friske sejre som mødes, og det kan give en god kamp, hvor begge hold tror på sejren og går efter den. Solrød virker en anelse mere stabile for tiden og derfor tippes de som vinder.

Det var forventet at kampen mellem Stevnsgade og BMS ville blive en absolut topkamp, men BMS har ikke fået den forventede start, så nu er Stevnsgade ene om at være tophold af de to. Til gengæld er BMS et hold på vej tilbage, og denne kamp kan give et vigtigt skridt i den rigtige retning. En sejr til BMS vil åbne toppen af rækken endnu mere op, mens to point til Stevnsgade vil stille dem godt. Set over de seneste kamp må Stevnsgade påtage sig favoritrollen, men BMS er en farlig modstander, som godt kan han viljen til at trække pointene til sig.

Køge er blevet bedre og bedre på det seneste, og med en sejr i lørdagens kamp mod BMI kan de for alvor spille sig ind i toppen. BMI har på det seneste spillet meget tætte kampe, mens sejrene er ikke kommet i hus, og holdet er stadig med i midterfeltet. Kampen ude mod Køge kan blive vanskelig, men kampen kan godt blive tæt og så kan alt ske. Køge kan alligevel ikke undgå favoritværdigheden og bør tage sejren på hjemmebane.

ALBA mod Virum er bund mod top, og her er ikke andet at sige, end at Virum skal og bør vinde. Det er ganske vist et lokalopgør, hvor meget kan ske, men Virum har fået en pletfri start på sæsonen og virker lige nu ustoppelige. Det vil være sæsonens største overraskelse, hvis ALBA får sin første sejr i denne weekend.

I Lemvig kommer BK Amager på besøg, og spørgsmålet er om Lemvig igen må undvære Søren Flæng. Holdet har klaret sig pænt i fraværet af profilen, men det er uundgåeligt at det gør tingene mere besværlige for vestjyderne. De unge på holdet har kæmpet godt og flere har vist fremgang, men mod BK Amager kan man komme til at mangle rutinen. BK Amager har godt nok ikke samme niveau som tidligere ser, men de må ikke undervurderes. De to hold spiller ofte tætte kampe med masser af intensitet, og det kan godt blive samme billede igen. Lemvig får en lille favoritrolle på grund af hjemmebanen, men kampen er meget åben.

Rundens eneste søndagskamp spilles i Jonstrup hvor Aarhus BF kommer på besøg. Jyderne tog i sidste uge hjem fra Glostrup med et nederlag, men denne gang må holdet være opsat på at tage point med hjem. Jonstrup har gjort det pænt, men Aarhus BF bør have flere strenge at spille på. Kan gæsterne få held til at tage initiativet fra start, så vil Jonstrup får svært ved at komme igen, men lige nu er begge hold meget uforudsigelige, så afgørelsen kan gå begge veje. Aarhus bliver alligevel buddet på en vinder.