Ugens kampe - 1. Division Herrer


Sidste runde bød på både store og små overraskelser, så man kan se frem mod næste runde med spænding.

Runden indledes med kampen mellem Glostrup og Aarhus BF. Glostrup er havnet i bunden af rækken efter sidste uges nederlag til Jonstrup, mens Aarhus BF med en sejr over Solrød holder fast i midterfeltet og nu har flere sejre end nederlag. Det betyder også, at Aarhus BF er favorit til at vinde opgøret i Glostrup, selvom hjemmeholdet nok har mere at spille for.

Virum ser ud til at være ustoppelige, og deres sejr over Stevnsgade i sidste runde kan man kun tage hatten af for.  Holdet spiller med stor selvtillid og bygger sejrene på et stærkt kollektiv. Det kan Jonstrup nok ikke sætte en stopper for i næste runde, hvor Virum naturligvis er klar favorit. Ganske vist kommer Jonstrup med en frisk sejr, men det er nok ikke i denne uge, der kommer nye point på kontoen.

Køge tager lørdag eftermiddag i mod BK Amager. Begge hold vandt i sidste weekend, men Køges sejr over BMS var nok noget mere imponerende, end BK Amagers over ALBA. Køge ser ud til at spillere mere og mere stabilt, mens BK Amager stadig famler lidt efter det niveau, som man kender holdet for. Derfor giver den aktuelle situation også Køge en lille favoritrolle, men det er samtidig en oplagt mulighed for BK Amager til at hale ind på holdene i toppen, så måske kan de skabe en lille overraskelse.

Lørdagens sidste kamp står mellem ALBA og Stevnsgade. Det top mod bund, og Stevnsgade kan ikke undgå favoritrollen. ALBA er stadig uden sejr, og efter Stevnsgades nederlag til Virum i sidste uge, er de nok ikke indstillet på at smide flere point væk lige nu. Samlet set virker det mest realistisk at ALBA må vente lidt endnu med at høste deres første point, mens Stevnsgade vil holde fast i deres topplacering.

Søndag er der to kampe på programmet. BMI tager i den ene imod BMS. Begge hold kom ud af sidste runde med skuffende resultater. BMS måtte indkassere endnu et nederlag, da de tabte til Køge på hjemmebane, og BMI måtte tage hjem fra Lemvig uden point efter en kamp som gik i overtid, og hvor BMI havde sejren i hænderne til få sekunder før slutsignalet. Nu går begge hold efter oprejsning, og det kan godt give en meget seværdig kamp. Begge mandskaber er homogent sat sammen, og vil være i stand til at matche hinanden på alle pladser. For BMS vil det naturligvis have indflydelse om deres amerikaner bliver klar, men selv uden er de ikke uden chance. Efter de seneste kamp virker BMS dog ikke til at være på det niveau, som man tidligere har set dem på, men alligevel tildeles de en kneben favoritrolle.

Weekenden sluttes af med kampen mellem Solrød og Lemvig. Det ligner en meget interessant kamp, særligt hvis Søren Flæng stadig er ude. Så vil gæsterne nemlig ikke have samme fysiske fordel i forhold til Solrød. Begge hold er styret af meget stærkt spillende amerikanere, og kampen kan meget vel blive afgjort af, hvem af de to, der er bedst på dagen. Men det er også muligt, at de to neutraliserer hinanden så meget, at det bliver spillerne rundt om dem, der kommer til at være afgørende. I begge tilfælde må Lemvig påtage sig favoritrollen. De har nu været i stand til at vinde tre kampe uden Søren Flæng, og selvom Solrød blive en vanskelig udfordring, så peger pilen på vestjyderne.