Lemvig tog endnu en hjemmesejr


I fraværet af Søren Flæng var der andre spillere hos Lemvig Basket, som rejste sig, da holdet vandt 89-79 over Jonstrup. Det var endnu en gang en kamp for Lemvig, hvor man sad på spillet fra start til slut uden på noget tidspunkt for alvor at lukke kampen. Jonstrup var bare ikke bedre, end at Lemvig kunne tage den med ro i lange perioder, og det gav endnu en lidt kedelig hjemmekamp for publikum, men to vigtige point til holdet.

Gæsterne fra Sjælland var kommet til Lemvig med blot 7 spillere, hvilket nok også medvirkede til at de ikke ønskede for højt et tempo, og ikke for alvor lignede et hold, som troede på sejr. Lemvig fik da også hurtigt en føring på omkring 10 point, og den blev stort set fastholdt kampen igennem. Ind i mellem kom Jonstrup tæt på, men hver gang kunne hjemmeholdet stramme grebet og trække fra igen.

En skadet Søren Flæng kunne blot støtte sine holdkammerater fra bænken, hvorfra han kunne se, at Dominick Reid som forventet styrede begivenhederne, men Oskar Fuglsang satte også sit præg på kampen med 23 point.

Ved halvleg var føringen til Lemvig på 50-33, og det virkede som kampen var afgjort. Det tog også intensiteten ud af kampen, og selvom Jonstrup gennem anden halvleg kom tættere på, så var der til slut ingen spænding tilbage og sejren var velfortjent.

Lemvigs point: Dominick Reid 34p, Oskar Fuglsang 23p, Mikkel Andersen 13p, Sava Despotov 6p, Nithithilan Muralithas 2p og Kristoffer Kjær 2p