Ugens kampe - 1. Division Herrer


Denne uges kampe sættes i gang med lokalopgøret mellem Køge og Jonstrup. Begge hold har fået en lidt vanskelig start på sæson, men Jonstrup fik dog sin første sejr i sidste weekend. Det giver naturligvis optimisme, og et godt udgangspunkt til de kommende kampe. Køge tabte sin seneste kamp ude mod Lemvig i en kamp, hvor Køge ikke gjorde meget væsen af sig. Alligevel er Køge favorit til at vinde hjemmekampen mod Jonstrup. De bør have mere kvalitet i truppen, men indstillingen skal selvfølgelig være i orden for at evnerne give udbytte i form af sejr. Viser Køge ikke vilje til at vinde, så kan Jonstrup godt snuppe endnu en sejr.

Weekenden sættes i gang med kampen mellem Virum og Glostrup. Her er Virum klar favorit efter en flot start på sæsonen, som senest gav sejr mod Aarhus BF på udebane. Virum har spillet stabilt og udnyttet deres potentiale fuldt ud. Det er en lille overraskelse, at de så tidligt i sæsonen gør det så godt, men det kan kun give anledning til respekt hos de øvrige hold. Glostrup er et uforudsigeligt hold at spille mod, men på udebane mod Virum vil de få det svært.

Rækkens andet tophold er Stevnsgade og de stiller også op som favoritter i lørdagens kamp hjemme mod BMI. De østjyske oprykkere fik ganske vist en god sejr over BK Amager i sidste runde, men det er en anden udfordring at stille op i Nørrebrohallen mod et ubesejret hjemmehold. BMI skal nok give god modstand, men en sejr er mere end man kan forvente. Derfor er det mest sandsynlige at Stevnsgade henter endnu to point til kontoen.

Sidste uges største overraskelse var, at BMS tabte til Solrød. Nu skal BMS på besøg hos bundholdet ALBA, og det er en oplagt mulighed for at rejse sig igen. ALBA har fået en dårlig start, hvilket det seneste nederlag mod Jonstrup er med til at understrege. BMS er til gengæld startet godt, men nederlaget i sidste uge kom uventet, og det vil formentlig ikke ske to uger i træk.

Lemvig spiller igen på hjemmebane, og denne gang tager Jonstup turen til Vestjylland. Det er ikke længe siden de to hold sidste mødte hinanden, og her blev det en relativ sikker sejr til Lemvig. På hjemmebane bør Lemvig kunne gentage bedriften, og måske endda i endnu højere grad kontrollere kampen. Lemvig hænger stadig med i toppen, og skal positionen holdes, skal kampen mod Jonstrup vindes. Det bør være motivation nok til at holde Jonstrup fra fadet.

BK Amager tog i sidste weekend hjem fra BMI med endnu et nederlag, mens Solrød tog en flot sejr mod BMS. Det giver en kamp, hvor det ser ud til, at der er byttet lidt rundt på de forventede roller. I hvert fald må Solrød tildeles en lille favoritrolle – ikke mindst fordi intet tyder på, at BK Amager for alvor er på vej ud af den dårlige sæsonstart de har fået. Ganske vist er BK Amager på hjemmebane, men Solrød må komme med masser af gejst efter sidste uges sejr, og det kan blive afgørende for kampens udfald.