Hurtig afgørelse mod Køge


Der gik ikke mange minutter af kampen mellem Lemvig og Køge i 1. Division Herrer, før man havde fornemmelsen af, at kampen var afgjort. Lemvig overtog hurtigt initiativet og skabte en føring på omkring 10 point, og derefter var det som om begge hold affandt sig med den situation, og dermed rør spændingen i den kamp. Lemvig satte sig både fysisk og tempomæssigt på kampen, og selvom Køge ind i mellem havde gode aktioner, så lignede de ikke et hold der for alvor troede på sejr. Efter første periode var stillingen 26-13.

Anden periode starter med, at Køge skøre afstanden ned, men det skyldes mest at Lemvig sløser lidt for meget i spillet, og da afstanden er nede på 4 point skal der da heller ikke meget til, før Lemvig igen trækker fra. Det ser egentlig ikke ud ti at genere Køge, som nærmest virkede overraskede over, at de overhovedet kom så tæt på. Det gjorde de så heller ikke for alvor igen.

Ved halvleg er stillingen 44-35 og selvom den afstand kunne give anledning til fornyet spænding, så blev det aldrig tilfældet. Lemvig holder føringen uden at overanstrenge sig, og Søren Flæng holder kontrol over spillet i begge ender af banen med sin fysik og rutine. Afstanden er dog kun udbygget til 66-55 ved periodens slutning.

I de sidste 10 minutter sætter Lemvig for alvor proppen i flasken, og sejren på 90-79 kunne udmærket være blevet endnu større. Men Lemvig fik en god sejr uden at bruge flere kræfter end nødvendigt. Desværre blev kampen aldrig den store oplevelse for publikum, men Lemvig kom tilbage på vindersporet.

Lemvigs point: Søren Flæng 23p (12 reb), Dominick Reid 23p, Nithithilan Muralithas 12p, Oskar Fuglsang 12p, Mikkel Andersen 9p, Saulius Liksa 6p, Sava Despotov 5p