Tæt kamp mod Falcon


I denne weekend var herrerne atter på udebane, denne gang med Falcon som vært. Falcon lå inden weekenden på en flot 1. plads, med kun et nederlag, så der var ingen tvivl om at det ville blive svært at få en sejr med her fra.

Begge hold starter kampen godt, og med flotte scoringer i begge ender skifter føringen flere gange, dog med Lemvig som vinder efter de første 10 minutter. Stillingen er 19-21 til udeholdet.

I anden periode sker det der ofte vil se meget sort ud for Lemvig, Søren Flæng inkasserer nemlig allerede efter 2 minutter sin 3. fejl, og må derfor se resten af halvlegen fra sidelinjen.  Det var dog ikke tilfældet, Ben spillede stærkt under kurven og Kalin kom ind fra bænken og var brandvarm med det samme, hvilket gav to hurtige treere fra hans hænder. Lemvig går til halvleg med samme føring, nu ved stillingen 39-41.

Anden halvleg skulle vise sig at blive lige så tæt og spændende som den første. Falcon presser, ligesom de har gjort hele kampen, over hele banen og forsøger alt hvad de kan for at stoppe Lemvigs lynhurtige amerikaner, Dominick, dog med blandet held. Endnu en gang kan holdene gå til pause med en et points føring til gæsterne på 62-61.

De sidste ti minutter ændrer heller ikke på dette, Falcon kommer dog foran på et tidspunkt, men Lemvig er utrolig sikre udefra, hvor flere spillere rammer åbne skud, og det samme gælder fra straffelinien, ikke mindre en 6 spillere scorer i de sidste 5 minutter af kampen – imponerende! Lemvig vinder endnu en tæt kamp med cifrene 86-80 og avancerer dermed yderligere i tabellen.

Points for Lemvig: Dominick Reid 26, Kalin Varbanov 15, Søren Flæng 14, Mikkel Andersen 13, Ben Ireland 9 og Mads Kristensen 9.

Næste kamp for herrerne er på lørdag hvor Stevnsgade kommer på besøg, kampen spilles umiddelbart efter damernes.