Tilmelding til Limfjords-Cup for spillere i Lemvig Basket


Tilmelding til Limfjords-cup for spillere i Lemvig Basket

 

Så er det igen ved at være tid til sæsonens største begivenhed i Lemvig Basket. Limfjords-cuppen i basketball afholdes i år for 22. gang, og igen bliver det med deltagere fra flere lande. Sidste år deltog omkring 160 hold og ca. 1600 deltagere i vores stævne, der igen bliver det største basketballstævne i Danmark.

Alle medlemmer i Lemvig Basket inviteres naturligvis også til at være med, og invitationen skal forstås sådan, at det både er en stor oplevelse af være med og en nødvendighed for afviklingen. Stævnet afholdes trods alt først og fremmest for vores egne medlemmer, så det er vigtig, at det også er dem, der får fornøjelse af både stævnet og det økonomiske overskud, der forhåbentlig også kommer.

Det er gratis for klubbens spillere at deltage i stævnet. Til gengæld får de fleste spillere nogle praktiske opgave i løbet af stævnet. Det kan være ved dommerbordene, på skolerne eller i kioskerne. Planer for disse opgaver udsendes sammen med kampplaner og andet information kort før jul.

Stævnet afvikles igen i år i dagene fra 27. – 30. december. Den 27. december er dog først og fremmest ankomstdag, hvor stævnet åbnes med et par kampe om aftenen. De fleste Lemvighold kommer først i aktion den 28. december.

Også i år kan der købes cup-T-shirts. Prisen er 75,- kr. T-shirts kan bestilles og betales sammen med tilmeldingen. Bestilte t-shirts skal hentes på stævnekontoret – hos Gert den 28. december.

Vi beder alle spillere aflevere sedlen nederst på papiret til deres træner senest den 14. november. Hvis der er spørgsmål om stævnet kan man kontakte René Jakobsen på tlf. 97820806 eller e-mail lemvig.basket@pip.alco.dk. Information om stævnet vil også løbende blive lagt ud på klubbens hjemmeside: www.lemvigbasket.dk.

God fornøjelse med årets Limfjords-cup

 

-----------------------------------------------------------KLIP-------------------------------------------------------KLIP----------------------------------KLIP-------------------------------------------------------

 

TILMELDINGSSEDDEL 2012

 

Navn: __________________________________________________________                       Hold______________________________________

 

Tlf.nr. hjemme:_____________________________                  Mobiltlf.:_______________________________

 

Jeg kan deltage alle dage ______(sæt X) Jeg kan deltage følgende dage___________________________

 

Jeg kan ikke deltage______(sæt X)

 

Jeg vil gerne bestille _____stk. cup-T-shirt str.______________________

 

Evt. bemærkning:_____________________________________________________________________________________

 

Underskrift:____________________________________________