Vigtige point mod Køge


Herrerne har efterhånden fundet formen og vandt i weekenden sin 4. sejr i træk, denne gang på udebane over et, indtil da, ubesejret hjemmehold.

Det var igen i dag Dominick Reid der hurtigt fik sendt nogle point i kurven, og ledte holdet til en tidlig føring, både med drives og skud udefra. Samtidig var flere Lemvig spillere gode på angrebsrebounds, hvilket gav point til de store folk under kurven. Forsvaret var også klar fra start hvilket alt i alt betød en føring på 17-30 til Lemvig efter første periode.

Denne føring blev fastholdt gennem anden periode, stadig med Dominick som den toneangivende spiller, specielt i angrebet, men Søren Flæng viste også hvor vigtig en spiller han er under kurven og Lemvig var gode til at finde sine store folk på de rigtige steder i dagens opgør. Ved halvleg er stillingen 36-51 til Lemvig, hvoraf de 27 point kunne tilskrives en yderst velspillende amerikaner.

I anden halvleg udbyggede Lemvig føringen og kom på et tidspunkt foran med hele 26 point, men SÅ vågnede Køge op og fandt ud af at der skulle til at ske noget for at fastholde sin status som ubesejret. Og pludselig fik de reduceret, ved hjælp af hårdt forsvar, fastbreaks og gode skud udefra, så stillingen pludselig stod 57-69 inden sidste periode.

Det der lignede en sikker sejr blev derfor pludselig en kamp om at holde hovedet koldt og holde hjemmeholdet fra fadet, hvilket langt fra lykkedes, da Køge kom helt tæt på og kampen sagtens kunne være gået begge veje, Lemvig havde dog den fordel til sidst i kampen at de havde en smal føring og Køge var i holdfejl hvilket betød lette point fra straffelinien. Det hele endte med en sejr på 78-80 til Lemvig og endnu to point på kontoen.

Points for Lemvig: Dominick Reid 37p, Søren Flæng 21p, Mikkel Andersen 8p, Ben Ireland 6p, Mads Kristensen 5p, Christoffer Bailey 2p, Kalin Varbanov 2p.