Sikker udesejr i Horsens


Det var Horsens Pirates, der havde hjemmebane i Dameligakampen lørdag eftermiddag, men det var Lemvig, der var i teten både på og udenfor banen kampen igennem. Godt støttet af Lemvigs U14/U16 piger, som heppede trofast kampen igennem, hentede Lemvig en sikker sejr på 34-89. Fra kampens start satte Lemvig sig på kampen og fik hurtigt opbygget en føring på omkring 10 point. Gæsterne styrede tempoet og brugte sin fysik effektivt under kurven i begge ender af banen.

Som så ofte før var det Emily Hatch, der gik forrest for Lemvig, men overtaget i spillet skyldes først og fremmest en flot kollektiv indsats, hvor samtlige spillere bidrog godt og tog ansvar. Det betød, at Horsens aldrig fik ro til at sætte deres angrebsspil op, og i forsvaret blev de ofte spillet tynde eller måtte se Lemvig tage rebounden og får et nyt forsøg. Reboundsstatistikken viste 47-29 til gæsterne, hvilket giver et godt billede af styrkeforholdet under kurven, hvor Sarah Schicher sammen med Emily Hatch tog godt fra.

I alle faser af kampen var Lemvig bedst på dagen, men Horsens skal have ros for aldrig at give op. Kampen igennem forsøgte de at finde løsninger og hente erfaringer, der kan være værdifulde senere i sæsonen. Alt i alt var sejren fuldt fortjent, og Lemvig kan nu gøre klar til næste udfordring, som er endnu et jysk opgør på udebane mod Åbyhøj.

Lemvigs point: Emily Hatch 27p (13 reb), Mallory Moore 18p, Helle Kristiansen 14p, Karina Pedersen 9p, Tine Kristiansen 8p, Ivana Udovalieva 7p (6 as), Sarah Schicher 6p (10 reb)