Ugens kampe - 1. Division Herrer


Efterårsferien sættes i gang med 5 kampe i 1. Division Herrer, så der er god mulighed for en ferieoplevelse allerede fra første dag.

Der lægges ud med topkampen mellem Stevnsgade og Lemvig. Nørrebrohallen er altid et vanskeligt sted at komme på besøg, og når der er besøg fra Vestjylland er der altid en særlig intensitet i luften. De to hold har nærmest tradition for at spille tætte kampe, og det bliver ikke mindre spændende af, at begge hold er kommet godt fra start og stadig er ubesejrede. Stevnsgade er et af de bedste bud på en oprykker fra 1. Division i denne sæson, og en sejr i lørdagens kamp vil være et vigtigt skridt i den retning. Lemvig tager dog ikke til Nørrebro for at lægge sig ned fra start. Der vil blive kæmpet for sejren, og selvom fordelen af hjemmebane giver Stevnsgade en for fordel, så ser kampen helt åben ud.

Både ALBA og Solrød har fået en skidt start på sæsonen, så det er to sultne hold, der mødes lørdag eftermiddag. ALBA har lidt mere rutine med ind til kampen, men Solrød har individualisterne, som kan score de afgørende point, hvis det bliver tæt. Det er lidt svært at sige, hvor stort potentialet er på de to hold lige nu. Begge hold har risiko for at ende i den tunge ende, men vinderen af det indbyrdes opgør får trods alt et godt afsæt til de kommende kampe. Solrød får en lille favoritrolle, som mest begrundes med, at de må komme med lidt ekstra gejst som oprykker.

BMS ser ud til at følge fint op på de gode resultater fra sidste sæson, og lokalrivalerne fra Jontrup bør ikke give problemer. Det virker sandsynligt, at de to hold kommer til at ligge i hver sin ende af tabellen, og alt andet end en hjemmesejr vil være en overraskelse. Jonstrups eneste chance ser ud til at være, hvis holdene rammer en dag, hvor alt går galt for BMS og alt lykkes for Jonstrup.

Virum er kommet rigtig fint fra start, og det gør dem også til favorit på hjemmebane mod oprykkerne fra BMI, der skal på deres første tur til Sjælland. BMI har et spændende hold, og de skal nok få sejre i løbet af sæsonen, men hvis Virum kan holde stilen fra de første kampe, så bør de ikke tabe på hjemmebane mod BMI. Kampen kan dog give et godt fingerpeg om, hvor stabile og holdbare Virum er. De har tidligere haft svingende præstationer, men er de sluppet af med den uvane, kan de nå langt.

BK Amager har fået en uventet dårlig start på sæsonen og er uden sejre efter to kampe. Holdet har ganske vist mødt to af de mest formstærke hold, men nu er det på tide, at holdet viser sit potentiale. Glostrup kan godt være en drilsk modstander, hvilket BK Amager før har mærket, men selvom Glostrup vandt i sidste runde, så bør det være tiden til den første sejr til hjemmeholdet. Kommer den ikke nu, så må det give anledning til panderynker.