Sæsonåbning med sejr


Glostrup fik ikke den bedste optakt til lørdagens kamp i Lemvig. Trafikkaos omkring Vejle og en bil, der gik i stykker betød, at holdet først ankom til Lemvig kl. 14.30, som egentlig var tidspunktet for kampstart.

Den problematiske tur til Lemvig satte uden tvivl sit præg på den første del af kampen, hvor Lemvig lægger ud med godt tempo og høj effektivitet. Særligt debutanten Oskar Fuglsang gør det godt med 6 hurtige point, som er med til at lægge grunden til hjemmeholdets føring. Gennem de første 10 minutter udbygger Lemvig konstant føringen og ved første pause er stillingen 25-12.

Herefter slapper Lemvig lidt for meget af, og Glostrup er samtidig ved at få samling på både spillere og spillet. Lemvig misbruger gennem perioden for mange muligheder, og lader samtidig Glostrup komme til mange afslutninger. Det glædelige for Lemvig er dog, at mange spillere kommer i spil. Glostrup får lukket en stor del af afstanden til hjemmeholdet, men nærmere end 33-27 kommer de ikke, og op mod halvlegen øger Lemvig igen føringen til 41-30.

Efter pausen er det igen et mere fokuseret hjemmehold, der går på banen. En solid holdindsats betyder, at Glostrup har vanskeligt ved at stoppe Lemvigs offensiv, og afstanden øges mere og mere som tiden går. Med 65-45 er føringen for første gang på 20 point, hvilket blandet andet skyldes, at Dominick Reid for alvor skyder sig varm. Afstanden mellem holdene bliver aldrig for alvor ændret igen. Fra en føring på 69-47 før sidste periode kan Lemvig køre en sikker sejr på 92-73 i hus.

De sidste 10 minutter bliver mere jævnbyrdige, end det var nødvendigt, men Lemvig udnyttede muligheden til at få alle i spil, hvilket virkede fornuftigt, og kan blive en gevinst i de kommende kampe.

Lemvigs point: Dominick Reid 29p, Saulius Liksa 12p, Søren Flæng 10p, Oskar Fuglsang 10p, Mikkel Andersen 9p, Sava Despotiv 8p, Daniel Ilchev 6p, Kristoffer Kjær 2p, Nithithilan Muralithas 2p, Niels Hendriksen 1p og Ivan Clausen 1p