Ivana fortsætter som styrmand


Lemvig Basket og Ivana Udovalieva er blevet enige om at fortsætte samarbejdet endnu en sæson. Den makedonske styrmand skal dermed i gang med sin 5. sæson i Lemvig Basket. Ivana har stor betydning for dameholdet både på og udenfor banen. På banen er hun en sikker styrmand, som binder spillet sammen og altid er klar til at hjælpe sine medspillere. Udenfor banen er hun også en af holdets ledere, og det giver meget tryghed, at hun er med, når der næset sæson skal spilles flere nye spillere ind på holdet.

I den sæson som netop er afsluttet var Ivana Udovalieva en af Dameligaens største profiler, og det var fuldt fortjent at hun blev valgt ind på årets hold i ligaen. Med 4,8 assist pr kamp toppede hun statistikken i den kategori, og med 13,6 point pr kamp bidrog hun også som en offensiv trussel. Udover at være en dygtig offensiv spiller, så er Ivana Udovalieva en slider for holdet, og hun lægger altid et stort pres på sine modstandere. Men sin hurtighed, rutine og overblik er hun lige nu en af de absolut bedste point guards i Dameligaen og Lemvig Basket er stolte over, at hun har valgt at blive i klubben.

Sommerpausen bruger Ivana Udovalieva blandt på at spille EM med det Makedonske landshold, men forhåbentlig kommer hun frisk tilbage, klar til nye udfordringer for Lemvig Basket i den kommende sæson.