Sæsonen 2013/2014 i støbeskeen


Det er nu snart en måned siden sæsonen 2012/2013 sluttede. Siden er der arbejdet intenst på at forberede den kommende sæson, og arbejdet er absolut ikke slut endnu. Kontakten til sponsorer er i fuld gang, og heldigvis tegner det til, at der er igen er god opbakning til aktiviteterne i Lemvig Basket. Det er blevet bemærket at resultaterne har været gode og aktivitetsniveauet højt. Det er et skulderklap til hele klubben som betyder, at vi også det kommende år kan fortsætte den linje vi har lagt.

Samtidig med at økonomien er ved at falde på plads bliver der arbejdet med planlægningen af aktivieterne, og der vil igen blive afholdt både skolestævne, Limfjords-Cup, natbasket og mange andre af de traditionsrige aktiviteter. Vi håber også, vi igen kan afvikle basketskole i efterårsferien efter samme koncept som sidste år, hvor man kunne møde op og være med så meget man havde tid og lyst til. Der er også håb om, at vi får sat nye aktiviteter i gang. Basket fitness er et af de tilbud vi arbejder på, og her håber vi, at mange forældre og andre voksne har lyst til at være med. Efterhånden som de kendte og nye aktiviteter falder på plads, vil der blive fortalt om det her på siden.

En vigtig del af planlægningen er også fordeling af træningstider og trænere. Det skal der arbejdes lidt på endnu, fordi vi hverken har fået endelig besked om haltid eller har overblik over hvilke trænere vi har til rådighed. Men næste sæson ser spændende ud for alle hold, og vi glæder os til at fortælle mere om planerne for træning, deltagelse i stævner og meget andet.

Omkring seniorholdene bliver der også lagt planer, og vi håber selvfølgelig at fortsætte de flotte resultater i Dameligaen og 1. Division, men også de øvrige hold gør vi vores bedste for at skabe gode rammer for. Det er lige nu usikkert om vi får et hold i 3. Division, ligesom vi ser på, om der skal være hold i både 1. og 2. division damer. Forberedelserne af den kommende sæson i Dameligaen og 1. Division er naturligvis i høj grad afhængig af økonomien, og sideløbende med at opbakningen fra sponsorer er faldet på plads har vi haft kontakt med spillerne, og vi glæder os til at præsentere holdene i den kommende tid. Vi ved, at flere spille forlader os, men heldigvis er der også tilgang, så mållet er stadig at fortsætte den positive sportslige udvikling. For damerne bliver der også set på muligheden for at deltage i Nordic League som er en turnering i efteråret for hold fra de nordiske lande.

Efterhånden som tingene falder på plads i planlægningen vil der blive informeret om det her på hjemmesiden, så følg med i nyhederne den kommende tid.