Ugens kampe - 1. Division Herrer


I 1. Division Herrer blev slutspillet skudt i gang før påskeferien, og nu er holdene så klar til at afslutte kvartfinalerne. De første opgør gav 4 forholdsvis sikre sejre, og det giver anledning til at tro flere semifinalister er fundet allerede efter to kampe i kvartfinaler.

Mest spænding er der nok i opgøret mellem BK Amager og Virum. BK Amager fik en sejr på 6 point i første kamp, og det er trods alt ikke overbevisende. Med de problemer BK Amager har haft med Virum tidligere kunne man godt forestille sig, at det vil blive en tæt kamp igen onsdag aften. Men BK Amager tildeles alligevel en svag favoritrolle i kamp 2, men en 3. kamp kan blive nødvendig.

Lemvig og Århus er de to første hold med mulighed for at afgøre en kvartfinaleserie. Holdene mødes tirsdag aften, og efter en sikker sejr i den første kamp er Lemvig favorit til at gå videre. Århus kom aldrig rigtig i gang da holdene mødtes i Lemvig, så skal der blive mulighed for en kamp 3, skal Århus være klar fra start og ikke lade vestjyderne få et tidligt forspring. Lemvig har spillet godt på det seneste, hvor flere spille har taget ansvar, så meget skal ændre sig, hvis Århus fremtvinger endnu en kamp.

BMS og Stevnsgade har begge meldt sig villige til at rykke op i Basketligaen, så der står for alvor noget på spil, når de to hold mødes igen. BMS fik en sikker sejr på egen bane i første kamp, så presset ligger på Stevnsgade. Det er absolut ikke nogen umulig tanke at Stevnsgade vinder og holder liv i oprykningsdrømmen, men BMS har to forsøg og bør samlet gå videre.

I den sidst serie mødes Falcon og Køge. Falcon har meldt sig villig til oprykning, og går formentlig efter den direkte vej. Så selvom Køge slap pænt fra det første opgør, så er Falcon favorit til at vinde igen og sende Køge på tidlig sommerferie.