Sikker sejr i 1. kvartfinale


Lemvig Basket fik en sikker sejr i den første kvartfinale mod Aarhus BF. Allerede i første periode satte hjemmeholdet sig på kampen og skabte en føring, som aldrig kom i fare, og sejren på 93-67 var fuldt fortjent.

Det var i høj grad en holdindsats, som var grundlaget for sejr. Mange spillere bød ind og udfyldte deres rolle optimalt. Blandt Lemvigs bedste var Mads Kristensen, som med hele seks 3ere gjorde sit til at gøre kampen svær for gæsterne. Også Mikkel Andersen og Ben Ireland spillede en flot kamp, og under kurven havde Aarhus BF ikke noget effektivt modtræk til Søren Flæng.

Efter de første 10 minutter var Lemvig foran 25-16, og den føring blev kampen igennem udbygget, og det var ikke fordi Aarhus BF spillede en dårlig kamp. Men Lemvig var bare bedre på aftenen og kunne fra halvlegsstillingen 48-35 køre den sikre sejr i hus.

Med sejren gav Lemvig sig selv det bedste mulige udgangspunkt inden returkampen i Aarhus efter påske. Men selvom kamp 1 gav en sikker sejr, så er der ingen garanti for at det går lige så nemt i kamp 2. ABF har alt at vinde i hjemmekampen, og Lemvig skal igen spille op til deres bedste for at hente sejren og sikre semifinalepladsen.

Lemvigs point: Søren Flæng 24p, Mads Kristensen 20p, Mikkel Andersen 17p, Dominick Reid 13p, Ben Ireland 10p, Thomas Bjørklund 4p, Kalin Varbanov 3p og Nithithilan Muralithas 2p