Første sejr til herrerne


Herrerne var i weekenden en tur i Glostrup, for at forsøge at hente holdets første sejr i denne sæson. Det var endnu en gang et lidt amputeret hold der tog afsted i fraværet af Anders Vestergaard og Thomas Bjørklund, der begge sidder ude med skader indtil jul.

Kampen starter i højt tempo, og det er to hold der gerne vil løbe i angrebet og tage hurtige afslutninger. For Glostrup er det meget den tidligere Lemvigspiller, Sam Tamargo, der styrer spillet, mens det for Lemvig er spredt ud over en del forskellige dog med Dominick til at sætte et højt tempo i angrebet. Der bliver scoret en del og stillingen er 19-21 til Lemvig efter de første 10min.

I anden periode trækker udeholdet lidt fra, og kommer op på en 8-10 points føring og allerede i denne periode er det lykkedes samtlige af Lemvigs 8 omklædte spillere at komme på scoringstavlen, hvilket må siges at være flot. Glostrup kommer dog lidt igen og en buzzerbeater af Sam giver en reducering til 42-46 i udeholdets favør.

I halvlegen bliver der snakket en del om forsvar, da Lemvig har tilladt for mange scoringer til hjemmeholdet og det hjælper tilsyneladende, da de bliver holdt til kun 13 point i tredje periode. Glostrup ændrer også taktik i forsvaret og begynder at dække zone med meget fokus på Dominick Reid. Hvilket gav plads til Lemvigs andre spillere og blandt andet Mads Kristensen var godt skydende og straffede forsvaret flere gange. Perioden endte 55-64.

De sidste ti minutter af kampen skiftedes holdene til at score og Glostrup begyndte at presse på hele banen, dog uden held. Dermed kunne Lemvig trække sejren i land og indkassere sæsonens første to point!

Kampen ender 74-90 og Lemvig vandt dermed samtlige perioder.

Points for Lemvig: Mads Kristensen 21p, Søren Flæng 20p, Dominick Reid 18p, Ben Ireland 12p, Mikkel Andersen 8p, Kalin Varbanov 7p, Christoffer Bailey 2p og Niththilan Muralis 2p.

Holdet spiller næste kamp på hjemmebane lørdag d 20. oktober kl. 16.30 mod Haderslev, umiddelbart efter damernes kamp.