1DH klar til kvartfinale


I 1. Division Herrer er holdene nu kommet til kvartfinalerne, og de sidste pladser blev først fordelt i sidste spillerunde. Det betyder, at holdene er sat sammen således:

Falcon vs Køge

Lemvig vs. Aarhus BF

BMS vs Stevnsgade

BK Amager vs Virum

Kvartfinalerne spilles bedst af tre kampe, og første runde afvikles allerede i de kommende dage op mod påske.

Falcon er som nr. 1 i grundspillet naturligvis favorit til at nå helt til finalen, og selvom Køge er hold, som med mellemrum har skabt fine resultater i grundspillet, så bør de ikke give problemer for Falcon. Man skal helt tilbage til begyndelsen af sæsonen for at finde en stabil periode for Køge, siden har resultaterne svinget meget, og over tre kampe levnes Køge ikke mange chancer for at nå semifinalerne.

Lemvig må også påtage sig en klar favoritrolle i deres opgør mod Aarhus BF, som blev nr. 7 i grundspillet. De to hold mødte hinanden for blot et par uger siden, og her blev det en tæt kamp, som Lemvig vandt med 10 point. Kampen viste, at Aarhus BF absolut ikke må undrvurderes, og får de lov at styre tempoet og spille med hårdt fysisk pres i forsvaret, så kan det godt blive en meget tæt kamp igen. Lemvig har været meget stabile gennem det meste af sæsonen, og derfor bør de også være i stand til at gå videre til semifinalerne.

BMS mod Stevnsgade kan godt give nogle tætte kampe. BMS var meget stærke før jul, men faldt lidt i niveau efter pausen. Stevnsgade har haft den lidt modsatte udvikling og er blevet bedre efter julepausen. Det giver to hold, som lige nu kan give hinanden god modstand. BMS er alligevel favorit til at gå videre. Truppen hos oprykkerne ser lidt breddere ud, og med for del af to hjemmekampe, hvis det bliver nødvendigt, så står de med gode kort. Stevnsgade kan vende op og ned på forventningerne ved at vinde den første kamp, men det vil være en lille overraskelse.

BK Amager har ikke holdet det høje niveau fra sæsonstarten, og det gør dem til en form for joker i slutspillet, for holdet har absolut mere at byde på, end det har vist i den seneste tid. Virum er nok ikke nogen ønskemodstander for BK Amager, for når de to hold har mødt hinanden, så har Virum haft ganske godt fat i BK Amager. I sidste sæson kom Virum fra baghjul i slutspillet og overraskede alle ved at nå helt til finalen. Den bedrift vil de uden tvivl gerne gentage, men det samme vil BK Amager, så det kan blive en intens og tæt serie mellem de to hold. Begge hold har mulighed for at gå videre, men fra start tippes BK Amager som svag favorit.